Hungary Off-Road

kiállító

pásztor logo
Pásztor

Pásztor Manufacture – Gigglepin

Pásztor Manufacture – Gigglepin

Kiállító bemutatkozás

Pásztor Manufacture – Gigglepin

A Gigglepin terepjáró csörlő, vagy tornyos csörlő egy olyan típusú elektromos csörlő, amelyet extrém terepviszonyokra és versenyekre terveztek és fejlesztette ki.

Egyedülálló kétmotoros rendszerrel rendelkezik, amely gyorsabb és erősebb csörlőzést tesz lehetővé, valamint szabadalmaztatott léghűtéses fékkel, amely megakadályozza a túlmelegedést és a csörlő károsodását.

A Gigglepin terepjáró csörlők igénynek megfelelően testreszabhatók.

Különféle motorokkal, sebességváltókkal, dobokkal, kötelekkel és tartozékokkal rendelhetők az igényeknek és preferenciáinak megfelelően. Választhatunk Bow 2 Plus, Bow 3 Plus vagy Gigglepin Pro sorozatú motorok közül, amelyek teljesítménye és sebessége eltérő. Különféle áttételi arányok, dobméretek, szintetikus vagy acél kötelek és egyéb alkatrészek közül is választhatunk, annak érdekében, hogy a legoptimálisabb csörlő teljesítményét kapjuk.

A Gigglepin terepjáró csörlő kompatibilis a legtöbb szabványos csörlőtartóval és lökhárítóval, de előfordulhat, hogy néhány módosításra vagy adapterre van szükség ahhoz, hogy felszerelje a járművére. Ezért minden esetben forduljon szakértőhöz, vagy specialistához, kérje ki szakvéleményüket.

A csörlő minőségi vezeték nélküli távirányítót vagy vezetékes függőt is használhat a csörlő biztonságos távolságból történő működtetéséhez.

A Gigglepin terepjáró csörlő egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet számos off-road eseményen és kihíváson teszteltek és bizonyítottak már világszerte. Számos díjat nyedrt el és elismerést gyűjtött be a termék a terepjárók rajongóitól és szakértőitől egyaránt.

Nem elhanyagolandó tény, hogy termék mellé garancia és egy ügyfélszolgálati csapat is társul. Magyarországon a Pásztor Manufacture a termék forgalmazója, amely bármilyen probléma vagy kérdés esetén segítséget nyújt Önnek. Forduljon hozzájuk bizalommal. – Gigglepin

KAPCSOLAT

Főszervezők:

Haraszti Andor
Gácser Krisztián
-
+36-70-630-6304

Hungary Off-Road

Legyél jelen Te is Magyarország egyik legszínvonalasabb off-road rendezvényén. 

"Nálunk TIÉD a PÁLYA"

error: Védett tartalom! Nem engedélyezett a letöltés. Ha szeretnéd használni a weboldal tartalmait vedd fel velünk a kapcsolatot.