Hungary Off-Road

AMTS kiállítói információk

Az AMTS Autó Show 2021 rendezvényünkkel kapcsolatos néhány fontosabb, partnerekre vonatkozó információ.

Kérjük a gördülékeny ügyintézés érdekében

figyelmesen olvassa át tájékoztatónkat.

Építés / Bepakolás:

A kiállítói helyek és egyéni standok építése és elfoglalása augusztus 26-án 8:00-tól 23:00-ig lehetséges. Az off-road terület kialakítását a támogató technikai személyzettel augusztus 25-től állítjuk be.

Behajtás / építés / rendezvény szerviz és üzemelési időszak A történő pontos behajtási menetrendet, útvonalat és szabályokat a jövő hét folyamán véglegesítjük a Hungexpóval. Ezeket az infókat, térképpel illusztrálva legkésőbb augusztus 23-án küldjük az Ön számára. Felhívjuk figyelmét, hogy a kiállítási központ infrastrukturája teljesen átalakult az elmúlt két évben, több – szerencsére pozitív – változás is történt, ami a be- és kipakolást is gördülékenyebbé teszi majd. Kérjük, hogy az erre vonatkozó tájékoztató levelünket figyelmesen olvassa el, abban az esetben is, ha már több éve kiállítóink közé tartozik.

Kiállítókra vonatkozó COVID-19 szabályok

Sok kérdést kapunk kiállítóinktól az aktuális szabályozásokról, melyek tekintetében napi szintű kapcsolatban állunk az Operatív Törzzsel, valamint az illetékes hatóságokkal. A hatàlyos szabályok szerint az AMTS 500 fő feletti, bel- és kültéri “egyéb rendezvénynek” minősül, melynek látogatása jelenleg – látogatók számára – védettségi igazolványhoz kötött. Ugyanakkor, a jelenlegi szabályozás szerint, a közreműködőkre / foglalkoztatottakra a törvény nem írja elő a védettség igazolását, így kiállítóink számára, valamint a rendezvény szervezésében, lebonyolításában, építésében és bontásában közreműködő alvállalkozók számára nem kötelező a védettségi kártya megléte.

A rendezvény üzemelési időszaka alatt kiállítónk a tőlünk kapott kiállítói passzokkal tudják igazolni belépéskor, hogy a rendezvény közreműködői közé tartoznak, így a bejáratoknál mentesülnek a védettség igazolásának kötelezettsége alól. Kiemelten kérjük, hogy kiállítói jegyükre gondosan ügyeljenek a rendezvény teljes időtartama alatt, azokat kizárólag saját részre használják fel.

Felelős szervezőként látogatóink és kiállítóink biztonsága a legfontosabb, e tekintetben az Operatív Törzs, valamint az illetékes hatóságok mindenkori ajánlásait, valamint előírásait tartjuk szem előtt. Fontos, hogy a rendezvényen, a társas érintkezések alkalmával továbbra is fokozotton figyeljenek a higiéniás előírások, valamint etikettek betartására. Teljes körű ZOONO fertőtlenítés Résztvevőink biztonsága érdekében a rendezvény teljes területét – beleértve a pavilonokat, mosdókat, fogadócsarnokokat, látogatói zónákat, ajtókat, kordonokat és a résztvevők által érinthető felületeket a ZOONO tartós antimikrobiális rendszerével fertőtlenítjük, mely a járványkórház, valamint a WestEnd hatékony védelmezője is volt a harmadik hullám idején.

A ZOONO tartós filmrétege 30 napig védelmezi a fertőtlenítővel kezelt felületeket és tárgyakat, elpusztítja a baktériumokat, kórokozókat, gombákat és a vírusok ellen is hatékony, fizikai védelmet nyújt. A fogadócsarnokokban továbbá két ZOONO fertőtlenítő párakaput is felállítunk, melyeket szabadon használhatnak mind látogatóink, mind kiállítóink. Mellettük ZOONO kézfertőtlenítő-berendezések is kihelyezésre kerülnek, melyek egyszeri használattal 24 órás védelmet nyújtanak a kezekre tapadó baktériumok, kórokozók és vírusok ellen.

Kiállítói passzok

A rendezvény üzemelési időszaka alatti beengedésre jogosító kiállítói jegyeket az építési időszak alatt, a cég- és klubvezetőkvezetők a hungaryoffroad.hu standjánál Haraszti Andortól tudják átvenni, az „A” pavilonban (187. stand)

Egyéb tudnivalók

1. A rendelkezésre bocsátott terület önhatalmúlag nem cserélhető el és nem növelhető, csak a Szervező előzetes hozzájárulásával adható tovább – akár csak részben is – más résztvevőknek. Felhívjuk figyelmét, hogy az engedély nélkül elfoglalt, vagy harmadik félnek bármilyen minőségben (kiállítás, molinózás, ügyfélszerzés, szórólapozás, stb. céljából) továbbadott területeket és felületeket a Szervező listaáron jogosult a stand tulajdonosa részére kiszámlázni. A rendezvény területén a standok kiosztását a Szervező végzi, ennek megváltoztatására nincs lehetőség.

2. Minden engedélyköteles tevékenység (ÁNTSZ, VPOP, stb.) csak a beszerzett engedélyek birtokában végezhető.

3. A helyszínen okozott bárminemű kár az okozóját terheli. A rendezvény ideje alatt a fedett, vagy kijelölt területen kívül helyet foglaló járművek beindítása, “túráztatása”, vagy bármilyen tüzet, ill. a látogatóknak egészségi károsodást okozható tevékenység folytatása szigorúan tilos! 4. A standhely elfoglalásával Ön kötelezően elfogadja a Hungexpo általános üzemelési és működési szabályzatát, melyet kiállítói standja megtervezése, a be-és kipakolás, valamint a rendezvények időtartama alatt folytatott tevékenysége során maradéktalanul betart. A dokumentum megtekinthető itt. 5. A Hungexpo Vásárcsarnok területének egy részén, a rendezvényterület teljes megújítása érdekében építkezés folyik. A kordonokkal lehatárolt építkezési zónákba belépni balesetveszélyes és szigorúan tilos!

Bármilyen további információval állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken, egyúttal Önt és cégét is szeretettel várjuk Magyarország legnagyobb autós kiállításának és show-jának legújabb felvonásán!

 

Üdvözlettel,

Haraszti Andor

Hungary Off-Road Show társalapító

AMTS Off-Road tematika program igazgató

Tel.: +36 70 630 6304

Mail: info@hungaryoffroad.hu

Facebook: https://www.facebook.com/hungary.offroad

Instagram: https://www.instagram.com/hungary.offroad/

Web: https://www.hungaryoffroad.hu

 

Hungary Off-Road

AMTS kiállítói információk

Az AMTS Autó Show 2021 rendezvényünkkel kapcsolatos néhány fontosabb, partnerekre vonatkozó információ.

Hungary Off-Road

Legyél jelen Te is Magyarország egyik legszínvonalasabb off-road rendezvényén. 

"Nálunk TIÉD a PÁLYA"