AMTS 2022 – FELGYORSUL AZ OFF-ROAD SHOW AZ AMTS-EN

„JOBB LÁB A GÁZON, BAL A LÁBON”

2022-ben ismét várunk minden off-road iránt érdeklődőt, európai és magyarországi viszonylatban is egyedülálló off-road kiállítására, a TOYO TIRES – HUNGARY OFF-ROAD SHOW-ra, az Abroncs Kereskedőház Kft. https://gumi.hu/ (továbbiakban: AKH) kiemelt támogatásával, a hungaryoffroad.hu szervezésében, az AMTS-n, azaz AutoMobil és Tuning Show-n a Hungexpon.

Célunk továbbra is változatlan: a hazai off-road népszerűsítése és táborának gyarapítása, amiben idén nagy segítségünkre lesz kiemelt főtámogatónk, a TOYO TIRES és hazai forgalmazója, az AKH – gumi.hu!

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a TOYO TIRES – TETE-KATLAN OFF-ROAD TEREP GYORSULÁS, ami egy vérbeli off-road terep gyorsulási bemutató és rögtön óriási nyereménnyel a győztes számára. A profi lebonyolítást a TETE-KATLAN, a tetepusztai off-road paradicsomot üzemeltető baráti kör és szervező csapata garantálja.

NEVEZÉS

Nevezni 2022. május 15-ig itt lehet:

https://hungaryoffroad.hu/off-road-programok-regisztracio/

Nevezési díj rendezése a helyszínen a szervezőknél.

Díja: 10.000,- Ft/autó.

A kategóriákról, selejtezőkről, – elő és döntőfutamokról, valamint egyéb technikai infókról pontos tájékoztatás hamarosan.

FŐDÍJ

GYORSULÁSI BEMUTATÓ FŐDÍJA:
TOYO TIRES OFF-ROAD GUMIABRONCS (4db)

A TETE KATLAN off-road lovagjai készülnek még további izgalmas meglepetéssel, de erről bővebben később …

amts miniautó építés

MTTE

Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a hazai off-road show gerincét ezúttal is a Magyar Terepjárós Triál Sport Egyesület: http://www.4x4trial.hu (továbbiakban: MTTE) tagjai és versenyzői alkotják, bemutatót tartanak egy épített demo off-road pályán, az AKH – gumi.hu 4×4 TRIAL OFF-ROAD ARÉNA. Az AKH off-road aréna mellé idén is hatalmas lelátót építünk a jobb nézői élmény érdekében.

amts miniautó építés

HAJDU OFF-ROAD

A megfelelő adrenalinszintről pedig nem csak az MTTE válogatott versenyzői, hanem a színvonalas off-road versenyautók építéséről is híres Hajdu Róbert, a Hajdu Off-Road Szerviz Kft. tulajdonosa és autócsodái gondoskodnak. Hajdu Róbert különféle verseny kategóriákba is épít autókat, a legkülönlegesebb előírásoknak is maradéktalanul eleget téve. Az idei év legaktuálisabb építései mind megtekinthetők lesznek akció közben is az erre a célra épített demo bemutatópályán az akadályok között!

ÚJDONSÁG

Idén bemutatkozik az AMTS-ne az MTTE egyesület 4×4 JUNIOR TRIAL gyermek off-road utánpótlás sorozata is, Junior TRIAL kezdő és haladó kategóriákban.

Szakmai, műszaki felelős: Fajcsi Zsolt, infók itt:

http://www.4x4trial.hu/junior-trial-szabalyzat

amts miniautó építés

Bár az alapokat továbbra is a színes és színvonalas hazai off-road versenyautó felhozatal alkotja, idén nem csak a legnagyobb hazai versenyzőkkel és versenysorozatokkal találkozhatnak a látogatók, hanem a lelkes GPS koordináta-hajhász kalandtúrás szervezőkkel és a sorozatban résztvevő izgalmas vezér járművel is.

KORNYIK JEEP WORKS

A minőségi utcai off-road átépítésekről Kornyik Attila és a KORNYIK JEEP WORKS (https://www.jeep-alkatresz.hu/) hozza el számotokra a gyári, ám alaposan átépített off-road JEEP-ek bemutatásával.

amts miniautó építés
amts miniautó építés

LEGEND RALLY

Továbbá a vérbeli off-raod GPS pontkereső verseny, túra és kaland terepjárók bemutatásáról pedig hazánk egyik, hanem a legszínvonalasabb sorozatának szervezője, az off-road, on-road és balkán trophy futamok legendás alakja:

Klinovics János és a LEGEND RALLY csapata, valamit versenyzői gondoskodnak: https://legendrally.hu/offroad/

amts miniautó építés
amts miniautó építés

G WEEKEND ADWENTURES

Várhatóan erős lesz a német 4×4-es kiállítói vonal is. Reményeink szerint újra láthatóak lesznek a kelet magyarországi G szentély, Brilla Tibor mesterkezei közül származó a G Mercedes csodák a GWeekend Adventures oszlopos tagjai.

amts miniautó építés
amts miniautó építés

pasztormanufakture.hu

Terveink szerint magán személyek különleges és csak ritkám látható gépcsodáiból is lehet majd szemezgetni az idei off-road show látogatóinak. A válogatott terepjárók között a kiállításon igazi különlegesség a pasztormanufacture.hu, azaz az angliai Gigglepin tornyos csörlők hazai forgalmazója, Pásztor Zsolt és az általa épített egyedi off-road V8-as is dübörögteti és hallatja majd magát a rendezvényen a Toyo Tires stand-nál.

(TERVEZETT PROGRAM!)

amts miniautó építés
amts miniautó építés

NAGY VASAK

Az extrém kategória sem maradhat el.

Mint minden évben, most is: „a nagy vasak” is láthatóak lesznek bevetés közben. A 4×4 – 6×6 – 8×8 nagypályás több tonnás arcok is mind megtekinthetőek lesznek a tematika keretén belül, bőven tartogatva látványosságot a látogatóink számára.

amts miniautó építés
amts miniautó építés

NÉGYKERÉK HAJCSÁROK KECELRŐL

Végezetül, de nem utolsó sorban nem feledkezhetünk meg lelkes segítőinkről, támogatóinkról sem. Közülük is kiemelkedő szerepet vállal minden évben a Bács-Trophy Off-Road versenysorozat egyik oszlopos tagja, a keceli Négykerékhajcsár Off-Road Club élükön Widner Attilával és csapatával, akik a kezdetek óta minden évben jelentős mértékben hozzájárulnak rendezvényünk sikeréhez.

A visszaszámlálás már elindult… 😉

Andor és Krisztián

Ha tetszett összefoglalónk és szeretnél azonnal értesülni az Off-Road világ újdonságairól, iratkozz fel hírlevelünkre és rendszeres tájékoztatást küldünk a legfontosabb Off-Road aktualitásokról:

error: Védett tartalom! Nem engedélyezett a letöltés. Ha szeretnéd használni a weboldal tartalmait vedd fel velünk a kapcsolatot.