Hungary Off-Road

AMTS tuning autó építés élőben

+ extra ajánlat

 

Regisztrálj kedvezményesen és nyerj egy szuper kisautót…

AMTS tuning autó építés élőben

Elkészült az 2021-es AMTS nyereményautó, ezen a néhány képen látható az utolsó képes AMTS összefoglaló az utóbbi napok történéseiről!
Ne feledd, a Mini Cooper Coupét akár Te is megnyerheted, egyetlen felnőtt, vagy családi belépőjegy vásárlásával az augusztusi AMTS-re 😎 infók: www.amts.hu

Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja ezúttal is jóval a rendezvény előtt lezajlik, méghozzá nem is akárhogyan: május 27-június 23. között, ismét egy exkluzív helyszínen és körítéssel, a Lurdy Házban alakítjuk át az autót, mindenki szeme láttára élőben!

Május 27-én Budapesten, a Lurdy Ház földszintjén nyitja meg kapuit az AMTS Bemutatóterem, ahol több különleges jármű mellett a nyereményautó épülését is nap mint nap nyomon követheted egy teljes hónapon keresztül.

Az AMTS Bemutatóterem a hét minden napján 10:00-18:00 között tart nyitva, a helyszínen pedig az AMTS belépőjegyek és relikviák vásárlásán túl a show tematikáiból válogatott járműcsodák is megtekinthetők, illetve akciós Off-Road Taxi kuponok is beszerezhetők.

Nyerj AMTS kisautót

Regisztrálj ITT Off-Road Taxi szolgáltatásunkra utasként és a kedvezményes lehetőség mellett még részt vehetsz sorsolásunkon is, ahol 4 szerencsés nyertes 1-1 AMTS kisautót nyerhet.

Szerezz felejthetetlen élményt a családnak, próbáljátok ki az Off-Road Taxit és nyerjetek örök emléket nyújtó ajándékot.

Regisztrálj előzetesen űrlapunkon és küldjük a kedvezményes Off-Road Taxira és a nyereményjátékra jogosultságot adó nyomtatható kupon.

AMTS tuning autó építés élőben – extra ajánlat

Regisztrálj kedvezményesen és nyerj egy szuper kisautót…

error: Védett tartalom! Nem engedélyezett a letöltés. Ha szeretnéd használni a weboldal tartalmait vedd fel velünk a kapcsolatot.