AMTS VIP PROGRAM

AMTS VIP BELÉPŐJEGY

Éld át Te is a legteljesebben az AMTS-élményt, válts TOYOT TIRES VIP-belépőjegyet a rendezvényre! A megvásárolt jegy egy személy egyszeri VIP belépésére, valamint a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére jogosít a rendezvény egyik, tetszőlegesen kiválasztott napján!

TOYO TIRES VIP-JEGGYEL IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 • Egyedi, plasztik emlékkártya és VIP karszalag
  Belépéskor a jegyed mellé egyedi, AMTS TOYO VIP plasztikkártyát, a hozzá tartozó AMTS 16 nyakpántot, valamint VIP karszalagot kapsz
 • Soron kívüli bejutás
  Ne állj be a sorba: külön sor és beléptetés vár, hogy érkezésed után azonnal belevethesd magad az AMTS forgatagába!
 • VIP lelátók használata
  Láss mindent a legjobb helyről: a kültéri drift pálya mellett, a TOYO Tires – Hungary Offroad pálya mellett, valamint az AMTS Nagyszínpad előtt felállított VIP lelátókból zavartalanul élvezheted a műsort a nap folyamán bármikor!
 • Toyo Tires VIP Lounge használata
  Elfáradtál a barangolásban? Pihenj meg a Toyo Tires VIP kényelmes bőrfoteleiben, miközben hatalmas tévéken követheted élőben az AMTS műsorát! Egyél egy jó szendvicset, igyál egy jéghideg Monstert, amikor csak kedved tartja!
 • Autó nyereményjáték
  A VIP jeggyel, ugyanúgy, mint a felnőtt és családi belépővel, regisztrálhatsz idei nyereményautónkért, melynek mibenlétét hamarosan közzétesszük oldalunkon!
 • Elsőbbségi meghívó az AMTS VIP programjaira
  VIP jegy vásárlásával automatikusan, az elsők között kapsz értesítést e-mail címedre az AMTS limitált férőhelyes, ingyenes VIP programjairól, aktivitásairól, melyeken év közben részt vehetsz (erről a szolgáltatásról természetesen bármikor leiratkozhatsz)
vip
vip

Az AMTS VIP szolgáltatások listája folyamatosan bővül, a belépők szigorúan limitált darabszámban vásárolhatók meg: a VIP-élményt mindössze 700 látogatónk számára ajánljuk fel. Ne késlekedj, szerezd be a saját VIP belépőd most!

KAPCSOLAT

Főszervezők:

Haraszti Andor
Gácser Krisztián
-
+36-70-630-6304

Hungary Off-Road

Legyél jelen Te is Magyarország egyik legszínvonalasabb off-road rendezvényén. 

"Nálunk TIÉD a PÁLYA"

error: Védett tartalom! Nem engedélyezett a letöltés. Ha szeretnéd használni a weboldal tartalmait vedd fel velünk a kapcsolatot.